Van hozzáférésed? | lépj be
2024. július 17. | Ma Endre és Elek napja van.
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshetsz. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
Üdvözöljük a Kiskunhalasi Utánpótlásnevelő és Kézilabda Sport Club hivatalos honlapján!

SIKERÜLT!

12
07

A 2012/2013-as szezon sajnos nem a várakozásnak megfelelően ért véget, de egy valami volt ami nem változott, mégpedig az elnök, Demeter József hozzáállása.
Sajnos az elmúlt év több okból kifolyólag is jóval gyengébbre sikeredett, mint eddig akármelyik NB2-es szereplésünk. Lehetne különböző okokat keresni, mint például a játékosok megfelelő koncentráltságának hiánya, vagy a kézilabdasporthoz szükséges elkötelezettség hiánya, de akármennyire is csak az okokat keresnénk mindig lenne újabb és újabb indok, ami végül ahhoz vezetett, hogy a tabella utolsó helyén zártuk az évet. Úgy gondolom, hogy mindenki számára, aki követi vagy valaha is betekintést nyert a kiskunhalasi férfi kézilabdázásba az értetlenül állt ezen eredményt látva. Sok kiváló játékos a csapatban, technikailag jól képzettek, alapjába véve mindent tudnak a kézilabdázásról, ami ahhoz szükség, hogy egy jó NB2-es élcsapat legyen a Kiskunhalasi UKSC! De akkor mi történhetett? Ez a kérdés valószínűleg nekünk olvasóknak örökre megválaszolatlan marad, de abban biztosak lehetünk, hogy a srácok már tudják a probléma forrását és egy olyan 2013/2014-es idény elé nézünk, ami szebbnél szebb játékokat felsorakoztató mérkőzésekben és sikerekben gazdag év lesz. Mert igen, az utolsó hely és az ezzel együtt járó kiesés ellenére is a halasi férfi kézisek maradhattak NB2-ben, mégpedig a Dél-Nyugati csoportban. A hír hallatán felkapta a fejét mindenki aki érdekelt a csapat dolgaiban, hiszen pont ez a csoport jelentette azt a csúfos eredményt a csapatnak, amit egy ideig bizton állítom, hogy nem felejtenek el a fiúk. De nem kell megijedni, ez a csoport valamilyen szinten átalakult a tavalyihoz képest. Elképzeléseim szerint ez mindenféleképpen előnyére válhat a csapatnak.
A következőképpen nézett ki a Dél-Nyugat csoportja 2012/13-ban: Csurgói KK II. ,Kalocsai KC, Mecsek Takarék SE, Kiskőrös KSK, Rinyamenti KC, Georgikon DSE, HSC Hőgyés, Szigetvári KSE, Szentgotthárdi KK, Izzó SE, PTE PEAC és végül a Kiskunhalasi UKSC. A 2013/14-es idényre ez annyiban fog változni, hogy a Csurgó csapata NB1/B-ben folytatja tovább, valamint a csoport kiegészült a Kiskunmajsa,Simontornya és MKP Siklós KC csapataival. A Kiskunmajsa csapatát meglehetősen jól ismerhetik a fiúk hiszen azon kívül, hogy vonzáskörzetbe tartozó gárda, 3 évvel ezelőtt a Dél-Keleti csoportban már összemérte erejét a két társaság. Akkor egy halasi és egy majsai győzelem született, reménykedjünk benne, hogy ebben az évben két halasi diadal lesz.
A keretben változás biztosan lesz, bár nagyobb mértékű biztosan nem, hiszen mint említettem ez a csapat elegendő lehet egy jobb hely elérésére. 

Demeter József az szavai, amikor megtudta, hogy maradhat NB2-ben a Halas: \\\\\\\\\\\\\\\"Nagy lehetőség, nagy felelősség, de be fogjuk bizonyítani, hogy ott a helyünk! Hajrá Halas!\\\\\\\\\\\\\\\"

Hol vagyok? | Tao hírek 2022/23